De smartphone maakt het leven van moeders makkelijker

De smartphone maakt het leven van moeders makkelijker

smartphone

Moeder zijn is een fulltime job die vaak onderschat wordt. Veel mensen denken dat moeder zijn een makkelijke opdracht is en geen full time beroep.  Wat kan er nou moeilijk zijn aan het verzorgen van kinderen? Vaak wordt er ook denigrerend  gepraat over vrouwen die het moeder zijn als een zware taak ervaren. Toch zijn moeders vaak de grootste multitaskers ter wereld, niet alleen zorgen ze voor maaltijden, schone kleren maar dragen zij zorg voor een betrouwbare planning.Op de een of andere manier weten ze alle activiteiten van het gezin samen te brengen in één planning en deze feilloos te laten verlopen. Doordat de vrouw zo veel tijd en energie in haar gezin steekt schieten haar eigen behoeften er vaak bij in.

Veel moeders vinden het moeilijk om sociale contacten te onderhouden, de dagelijkse activiteiten met de kinderen kosten veel energie en zijn blij als ze een moment van rust hebben. Veel vrouwen geven er de voorkeur aan om dat moment rust voor zichzelf te nemen en voelen niet de behoefte om nog actie te ondernemen met vrienden of vriendinnen.  Met de komst van de sim only aanbiedingen, in combinatie met smartphone,  wordt dit probleem opgelost.  Het afsluiten van een mobiel abonnement kan tegenwoordig snel en betrouwbaar door de vele online aanbieders. Als gevolg is het voormoeders mogelijk om nu ook altijd en overal bereikbaar zijn, het onderhouden van sociale contacten wordt daardoor makkelijker. Moeder zijn is een fulltime taak, maar er zijn veel  hulpmiddelen die het makkelijker maken. Denk hierbij ook aan de wat grotere smartphones, met als schoolvoorbeeld de samsung galaxy note, waarmee je net wat meer taken kan uitvoeren.

Have your say