Internationale Vakbeurs Kinderkleding

Internationale Vakbeurs Kinderkleding

kinderkleding

Op 15 en 16 januari 2012 komen inkopers van babykleding en kraamcadeaus ruim aan hun trekken belooft Kleine Fabriek.  Twee keer per jaar wordt er in de Amsterdamse Rai de internationale vakbeurs op het gebied van kindermode, kinderschoenen en accessoires door Kleine Fabriek  georganiseerd. Inkopers van kinder- en babykleding kunnen hier kiezen uit een breed aanbod van toonaangevende merken. Niet alleen kunnen ze kiezen uit verschillende merken maar ook uit toonaangevende vernieuwde labels- uit binnen en buitenland.  Een speciale selectiecommissie beoordeelt de kleding, aan de hand daarvan wordt de geselecteerde kleding gepresenteerd.

Tijdens deze kledingbeurs is het mogelijk om alle mogelijke kledingstukken, van favoriete bikini modellen tot aan mutsjes, in te kopen. Voor kledinginkopers is dit dan ook een van de belangrijkste dagen van het jaar. De kleine fabriek is een onderdeel va de Modefabriek, wat oorspronkelijk een trendexperiment was. Tegenwoordig is de Modefabriek uitgegroeid tot een tweedaags mode evenement wat niet meer weg te denken is uit de huidige inkoopwereld.

Onlangs heeft de Kleine Frabriek verschillende namen vrijgegeven, zo zal ook Danielle Hebbelink van Daantjes Wear aanwezig zijn. Ze maakt kleren die doorlopen tot de leeftijd van ongeveer twaalf jaar, maar doordat er steeds nieuwe kinderen geboren worden is er een constante vraag naar de kleinste maatjes. Ze zal merken Babe & Tess en Rocks NYC presenteren.

Have your say