Bereid je voor op je Kind

Bereid je voor op je Kind

kinderkamer

Je hebt een leuke vriend, een leuke baan, veel vriendinnen, een leuk huis, alles is zoals je het wil en als kers op de taart ben je ook nog eens zwanger. Voor zover de eerste factoren voor rust en plezier kunnen zorgen, betekent dit laatste: werk aan de winkel!

Nog voordat je weet of het een jongetje of meisje wordt, heb je de babykamer in je gedachte al helemaal klaar. Alles kopen blijkt nog leuker en spannender dan het inrichten van je eerste studentenkamer. Alles, werkelijk alles is leuk en lief en blijkt precies te passen in de kamer die je voor ogen hebt. Voordat je het weet kom je op een dag thuis en blijkt er door alle spullen geen ruimte meer voor een wiegje te zijn. Deze heb je uiteraard al lang gekocht en wat was dat een lastige keuze. Maar of hij in de kamer staat of nog bezorgd gaat worden, geen idee, want even rondkijken in de kamer dat blijkt niet mogelijk.

Ontneem jezelf de stress die zal ontstaan als het bovenstaande gebeurd, begin bij het begin en denk alles stap voor stap uit. Welke kleuren je wilt gebruiken, wat de noodzakelijke meubels zijn die in de kamer komen, zoals een wiegje, een selectie kasten, een hangplank en benoem zo verder een voor een alle meubels die je in de kamer wilt hebben staan. Op deze manier zul je er vast en zeker goed uitkomen.

Mocht je de verleiding van al die lieve knuffels, speeltjes en kleding nu toch niet kunnen weerstaan, ga dan op zoek naar mooie kasten en geef deze cadeau aan jezelf. Op deze manier heb jij nieuwe kasten in je eigen woon- of slaapkamer staan en dit is niet overbodig hoor, mocht je vriend of man dit vragen. Dit heb je nodig om al die leuke speeltjes voor jullie toekomstige zoontje of dochtertje in op te slaan! Bekijk deze website voor voorbeelden van goede kasten.

Have your say