De leukste cadeautips voor babyshower

De leukste cadeautips voor babyshower

cadeaus

Tegenwoordig is het erg hip, maar vooral leuk om een babyshower te organiseren voor bijvoorbeeld een zwangere zus, vriendin of nichtje. Gezellig samen met familieleden en vrienden alvast een feestje geven ter ere van de baby en de moeder. Zo kun je onder andere gewoon lekker theeleuten en bijkletsen onder het genot van lekkere en gezonde hapjes. Maar wat geef je een zwangere vrouw cadeau?

how2talk2kidsBoeken zijn weer helemaal in. Ook al lijkt een boek als cadeau een ‘te makkelijke’ of afgezaagde keuze, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Er zijn tegenwoordig genoeg informatieve en toch amusante boeken over de opvoeding van kinderen. Wellicht zijn de volgende tips perfect voor de babyborrel waar jij binnenkort naartoe gaat.

Boekentips

  • Positief en Creatief Opvoeden – Tischa Neve

Tischa Neve is bekend als kinderpsychologe bij het EO tv-programma ‘Schatjes’, waarbij ze gezinnen helpt met het oplossen van opvoedproblemen en opvoedadvies geeft. In dit boek staat positief en creatief opvoeden centraal. Maar liefst 77 vragen over dit onderwerp vormen de leidraad.

  • How2Talk2Kids – Adele Faber & Elaine Mazlish

In dit boek staat de communicatie met kinderen centraal. Hoe praat je op een correcte manier met je zoon of dochter? Erg interessant voor aanstaande ouders!

  • Oplossingsgericht Opvoeden – Lara de Bruin & Rian Meddens

In dit boek wordt de nadruk gelegd op het positief benaderen van problemen in de opvoeding. Ook is het belangrijk om te weten dat niet ieder gezin hetzelfde is en er voor elke familie andere opvoedadviezen bestaan. Een echte aanrader dus voor toekomstige ouders!

Have your say