De leukste ideeën voor babyshower

De leukste ideeën voor babyshower

babyshower-gezamelijk-vieren

Een babyshower organiseren voor je zwangere familielid of vriendin is natuurlijk heel leuk. Samen vier je deze dag op gezellige wijze de komst van de baby. Maar wat doe je eigenlijk op een babyshower? Wellicht helpen de volgende tips en ideeën je bij de organisatie van deze leuke dag voor moeder en kind.

Tijdens de babyshower kun je natuurlijk allerlei spelletjes doen, zoals de tailleomtrek van de moeder raden of wie er op de babyfoto’s staat die iedereen meegenomen heeft. Ook leuk is het bekende “raad de tekening” (pictionary) of hints. Of stel van tevoren een quiz of test op, natuurlijk over baby’s (bijvoorbeeld voeding, namen, verzorging).

babyshower-vieren

Laat iedereen de geboortedatum, het gewicht en het geslacht als dat nog niet bij jou en de moeder bekend is raden. Je kunt dan een pot maken voor de winnaar, of de winst aan de baby geven. Een ander idee is het laten proeven van babyvoeding waar je het etiket vanaf gehaald hebt. Kijk of iedereen kan raden wat het nu werkelijk is! Of koop kartonnen bordjes en laat de gasten het gezicht van de toekomstige moeder erop tekenen. Zo heb je allemaal een eigen masker van haar. Succes gegarandeerd!

Have your say