Hoe bereid je een babyshower voor?

Hoe bereid je een babyshower voor?

babyshower

Je weet voor wie en op welke datum je een babyshower wilt organiseren. Hoe ga je dan te werk? Om te beginnen maak je een gastenlijst. Een babyshower is vaak het leukste als je een klein gezelschap hebt. Bepaal vervolgens welk thema je aan het babyfeestje hangt en welke spelletjes je wilt doen. Denk ook aan de zwangere moeder, hoe lang houdt zij het vol? Als dat allemaal uitgedacht is, volgen natuurlijk de uitnodigingen. Dat kan een simpel mailtje zijn, maar je kunt ook creatief uitpakken. Vergeet de datum, locatie, tijd en thema niet te melden. Het is voor mensen prettig als je de uitnodigingen ongeveer 2 tot 3 weken van tevoren stuurt. Zo hebben ze tijd om zich voor te bereiden en een cadeau voor de babyshower uit te kiezen.

Heb je een thema, versier dan vooral het hele huis hiermee. Altijd leuk zijn ballonnen en slingers en handig zijn papieren bordjes, tafelkleden en servetten. Of verzin je eigen creaties. Bedenk bovendien ook wat er op het menu komt te staan. Wat gaan we drinken en, belangrijker, snacken? Natuurlijk kunnen de nootjes, chips en zoetigheid zoals koekjes of taart altijd. Maar ook gezond is erg lekker.

Have your say