Top 5 baby shower gifts

Top 5 baby shower gifts

babyshowerDe babyshower wint in Nederlands steeds meer aan populariteit. Het uit Amerika overgewaaide zwangerschapsfeestje is een traditie die rond de 7e of 8e maand van de zwangerschap plaatsvindt. De aanstaande moeder wordt lekker in de watten gelegd door haar vriendinnen, zussen en/of moeder. (De mannen zijn ook welkom hoor).  Maar wat geef je de zwangere vrouw cadeau? We hebben de 5 soorten cadeaus voor je op een rijtje gezet.

 1. Het verwen cadeau
  De zwangerschap loopt al tegen het einde en het lichaam van de aanstaande moeder begint het zwaar te krijgen. Daarom is het perfecte cadeau een verwencadeau. Denk aan verzorgende producten als een lekkere crème, massageolie, bad- of douchespullen die wat verlichting kunnen brengen.
 2. Een ‘traantje wegpinken’ cadeau
  Persoonlijke cadeaus doen het ook erg goed. Zo kan je van te voren vragen aan iedereen die komt om te voorspellen wanneer het kind geboren zal worden en hoe het kind zal gaan heten. Dit bundel je in een boekje met babyfoto’s van alle gasten.babyshower1
 3. Het originele cadeau
  Een origineel cadeau hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Je kunt tegenwoordig heel veel babyspulletjes kopen met naam bedrukt. Denk aan T-shirts, mutsjes, tegeltjes, boekjes, rompertjes enz. Of je laat een foto van de baby afdrukken voor aan de muur. Op die manier heb je echt een uniek cadeau dat niemand anders zal hebben.
 4. Het praktische cadeau
  Soms vinden aanstaande moeders het fijn om praktische cadeaus te krijgen. Baby’s groeien nou eenmaal snel en willen de boel nog wel eens flink onder poepen. Een extra pak luiers, spuugdoekjes, rompertjes enz. is dan hard nodig!
 5. Geen cadeau (maar toch niet met lege handen aankomen)
  Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen cadeautje mee te nemen maar wat lekkere hapjes of drankjes te maken. Het gaat ten slotte ook om de gezelligheid.

babyshower2

Have your say