Originele kraamcadeaus

Originele kraamcadeaus

bron: lauwdesign.nl

Ga je binnenkort op kraamvisite? Dan wil je natuurlijk een origineel kraamcadeau mee brengen! Misschien heb  je van degene waar je nu op kraamvisite gaat ook een babyshower gehad, dus nu is het wel leuk dat je een heel ander cadeautje verzint als het cadeautje van de babyshower. Hier een paar tips voor originele kraamcadeaus.

1. Tegeltje aan de wand

tegeltje1

bron: lauwdesign.nl

Ken je nog die ouderwetse tegeltjes met korte spreuken? Wij hebben een hippe en moderne variant gevonden! Hippe tegeltjes in monochrome style met originele teksten of eentje met bijvoorbeeld de naam van de baby.

2. Hangertje

Babykleding krijgt iemand vaak genoeg in de kraamtijd, maar geen kledinghangertje. Hoe leuk zijn deze kledinghangertjes met naam?

3. Creabea

Ben je zelf een beetje handig? Dan is het altijd leuk om zelf iets te maken. Bijvoorbeeld door iets voor de baby te breien of te haken. Op internet zijn talloze patronen te vinden voor leuke babyartikelen.

4. Voor later

Veel mensen kopen een cadeau voor de babytijd. Je zult origineel zijn door iets voor later te kopen. Bijvoorbeeld iets van Duplo, een eerste theeserviesje of een eerste besteksetje.

5. Broertje/zusje/mama/papa

Het is erg attent om ook voor grote broer, zus, mama en papa iets mee te nemen. Voor hen is het immers ook feest! Gewoon een leuk kleinigheidje als iets om te knutselen of lezen, voor mama een lekkere bodylotion en voor papa zijn favoriete wijn of bier. Het gaat niet om de grootte of waarde, maar dat je ook aan hen denkt.

Have your say