Leuke websites

Leuke websites

Voor u verzamelen wij leuke websites voor moeders en kinderen.

Foto Canvassen
Moeders zijn er gek op om foto’s te maken van hun kinderen. Daarom hebben zij vaak een camera bij de hand als ze samen een dagje weg gaan. Ook de vaders vinden het leuk om foto’s te maken, ook zij leggen vaak momenten van de vakantie vast. Vaak worden er erg veel foto’s gemaakt, je kunt ze dan op de pc bekijken en de foto’s die er dan uitspringen kun je af laten drukken. Je  moet ze dan thuis weer in een album plakken en kunt er weer wat bij gaan schrijven, maar het kan eenvoudiger. Je kunt namelijk online een fotoalbum laten maken. Dit houdt in dat je de foto’s op internet gaat uploaden en dan een fotoboek gaat maken. Je kunt er meteen teksten bij typen en je kunt zelf de bladzijden indelen. Soms kun je vier foto’s op een bladzijde doen, soms twee of een, dat is afhankelijk van de foto album keuze.

Als je online een foto album wilt laten drukken kun je dat laten doen bij de Hema. Als je naar www.hema.nl gaat dan kun je online foto’s gaan uploaden en dan kun je jouw foto indeling gaan maken. Dit geldt ook voor www.webprint.nl. Daar kun je de foto’s eerst bekijken, je kunt ze op je pc nog even bewerken en dan kun je jouw foto album online gaan maken. Je volgt gewoon een stappenplan en aan het einde is je album klaar. Je kunt dan alles nog even bekijken en als hij goed is kun je hem versturen en wordt hij voor je gedrukt. Vaak is het binnen een paar dagen al klaar en kun je het of in de winkel ophalen of thuis laten bezorgen, afhankelijk van waar je het foto album laat drukken.

Ecologische en biologische babykleding
Als je naar http://www.ekobebe.nl/ gaat, dan kun je gaan kijken naar de beste kwaliteit van ecologische en biologische babykleding en biologische kinderkleding met ethisch verantwoorde baby- en kinderproducten. Denk je ook zo graag aan het milieu en wil jij het beste voor je kind? Dan is dit de website waar je leuke producten aan kunt schaffen!

Gratis babyproducten
Neem eens een kijkje op GratisVoorVrouwen.nl daar kun je gratis babyproducten en babyspulletjes vinden. Voor moeder en kind zijn er leuke verwenboxen te vinden en dit wordt allemaal gratis naar je thuisgestuurd. Wie weet zit er voor jou wat tussen dus even rond neuzen en snel maar eens bestellen!

1 reactie

  1. Pingback: Leuke baby cadeaus