Mode voor moeders

Mode voor moeders

Natuurlijk zijn zwangere vrouwen en kersverse moeders niet volop bezig met de laatste mode en trends op het gebied van fashion. De baby staat uiteraard centraal. Maar het is ook belangrijk om af en toe wat aandacht aan jezelf te schenken! Hieronder vind je een selectie van mode websites, waar je op je gemak de collectie kunt bekijken en lekker online kunt shoppen!

Intreza

Pumps, ballerina’s, sneakers, laarzen. De echte schoenenliefhebber zal hier zeker enthousiast van worden. Intreza heeft een enorme collectie damesschoenen online op display. Je hoeft niet door drukke winkelstraten te slenteren, je kunt heerlijk met een kop thee vanuit je luie stoel de juiste soort schoen, maat en kleur selecteren en bestellen. Mocht de schoen niet passen, is er uiteraard een retourservice. Lekker makkelijk, toch?

Fashionchick

Deze site heeft het allemaal! Je kunt online kleding, schoenen, accessoires en beautyproducten vinden, waarna je met één klik wordt doorverwezen naar de website waar je het product kunt bestellen. Maar daarnaast wordt je op Fashionchick.nl op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes in de wereld van beauty & fashion! Bovendien kun je regelmatig meedoen aan wedstrijden, waarbij je kans maakt op fantastische prijzen! Get inspired

Wehkamp

De meeste vrouwen zullen deze website wel kennen. Het bestaat al jaren en heeft een goede reputatie opgebouwd. Je kunt hier niet alleen terecht voor mode, maar ook voor huishoudelijke apparaten en games. Er is goed nieuws voor ongeduldige vrouwen…als je voor 22.00 uur iets bestelt, heb je het de volgende dag al in huis!

Vimodos

Een nieuwe concurrent maakte zich onlangs via reclame op tv bekend. Vimodos heeft een groot aanbod aan schoenen en kleding en net als bij Zalando zijn de verzending en retour gratis. Goed nieuws voor de dames die zich laten inspireren door de stijl van Rihanna of Rachel Bilson… Vimodos heeft namelijk een rubriek waarbij de kleding en accessoires die bij hun stijl passen, keurig op een rijtje staan!